НУ що тавариші покористувавшись даним Ноутом 2 тижні впринципі можу написати повноцінний відгук.
Зовнішній вигляд 8 \ 10 (на 10 я ще не зустрічав=)))
повністю матовий. пластик хорошої якості. на відмуні наприклад від асуса такого ж цінового діапазона.. нічого не скрипить не прогинається все жорстко. клавіатура хороша. по якості не відрізняеться від z 580 (але на 580 вона ще в одному місті трохи прогинається.. тут такого нема)
зручний тач пад
USB 3.0
І особливо великий Плюс матовий екран.я довго вагався брати матовий чи глянцевий. почитав багато інфи але так однозначної відповіді не знайшов. і тепер можу з упевненістю сказати.... як що стоїть питання матовий чи глянцевий -- однозначно матовий. по якості нічим не відрізняються.. кольоропередача, насиченість кольорів ідентична (на мій погляд) ніяких бліків ніякого зеркального відображення.
короче кажучи загальне важення по зовнішньому вигляді псує лише зарядка. ну по перше вона схожа на цеглину...=)) на z 580 або на b 570 зарядка тонша але довша... тут же вона коротша але товща (мені не подобається) але це як кажучи я вже чіпляюсь.. а ось справжній недолік вони таки за-бабахали..(як кажуть дуже добре теж не сильно добре) штекер зарядки зробили прямим і товстим. не знаю навіщо вони це в пороли. були ж нормальні зігнуті штекери нікому не заважали прекрасно себе зарекомендували.. нащо таке робити не знаю просто. хоча як що його не чіпати особливо то думаю проблем не буде (в мене був прямий штекер на НР за 3 роки користування з ним нічого не сталося) саме за зарядку я і відмінусував бал а так би поставив 9\10
ще невеликий мінус .. хотілось би 4 юзб порта.. тут їх на жаль 3.. хоч у мене рідко буває що всі 3 зайняті.. але хіба їм шкода було зробити 4 порти =((. Інколи НDD поскрипує. =( але не так жостко як на деяких бюджетних ноутах і не часто.. як копіюєш щось і як що ідеальна тиша то трохи чутно.а як офіс. нет ,ігри фільми то все тихо
ідемо далі. Ноут виявився потужнішим ніж я сподівався. Far cry 3. Assaain 3, ідуть нормально з нормальним FPS.
трохи розчарувала оцінка вінди
Win 7 x 64
CPU 6.1
RAM 5.9
Графіка аеро 4,5
Графіка ігри 6,5
HDD 5.9
і того оцінка 4,5 =(
на віндовс 8 думаю буде 5,9 ... там аеро не оцінюють
доволі тихий навіть коли граєш в гру кулер не сильно шумить. а коли займаєшся офісом або дивишся фільми так його взагалі не чути=)
також не можна назвати сильною стороною звукову систему. Звук гучний.. проте не дуже якісний...в порівнянні з z 580... А в порівнянні з В570 то майже такий самий.
І ще ну чого не покласти в коробку диск з драйверами?? не знаю Раніше скільки в друзів було різнийх моделей Леново завжди був диск з дровами. . тут же нема. то-їсть якщо у вас нема іншого компа і інтернету. то буде проблемка з дровами.. (хоча в мене такого не було. я заздалегідь скачав всі дрова)
по дровах і утилітах.. утиліт не багато. особливо розчаровує неможливість обмежити рівень зарядки акумулятора. тоїсть акум буде заряджатися постійно на 100 % і псуватись швидше (або я просто не знайшов де це можна налаштувати) ще одна цікава утиліта яка скачує інші утиліти=))) коротше трохи намудрували..
в цілому ноут хоть і не ігровий а пограти в ігри можна. а для офісу , інтернету і фільмів і мови нема те що треба .
Хороший матовий екран і на сонці і в квартирі все добре видно. Тихий, не гріється, міцні петлі. виглядає і відчувається добротно і монолітно.. нічого не скрипить не прогинається.
А що ще треба за таку ціну... однозначно рекомендую