Ефективний засіб для росту бороди: як міноксидил допомагає досягти бажаного результа?

Alexxx7
A
Новичок
1
0
28/01/2025 в 20:27

Привіт! Хлопці, давно хотів запитати: хто пробував міноксидил для росту бороди? У мене з бородою завжди була проблема - вона росте нерівномірно, десь густа, а десь взагалі лисини. Рік тому вирішив спробувати один відомий метод - почав робити масляні маски та масажі, але результат майже нульовий. Ось думаю, чи варто переходити на щось типу міноксидилу. Чи реально він так добре допомагає, як багато хто каже? Чи це більше маркетинг? Було б цікаво почути ваш досвід чи поради.

Ноутбук: Apple MacBook с MacOS
Agataaa6
A
Новичок
1
0
28/01/2025 в 20:56

Привіт! Я сам зіткнувся зі схожою ситуацією. Борода завжди росла дуже рідко, і це напружувало. Почав шукати рішення і вирішив спробувати міноксидил. Насправді результат мене здивував - десь через два місяці я помітив, що борода стала помітно густішою. Головне - регулярність. До речі, якщо цікаво, можеш глянути тут: https://minoxidil.com.ua/minoxidil-dlya-borody. Там докладно описано, як правильно його використовувати і що очікувати. Головне - набратися терпіння, бо зміни відбуваються поступово. Удачі, якщо вирішиш спробувати!

Olivia22
O
Новичок
1
0
28/01/2025 в 21:08

Цікава тема! Якщо чесно, у мене борода завжди росла нормально, тому не замислювався про такі засоби. Але друг нещодавно якраз говорив про міноксидилі - він використовує його для бороди вже кілька місяців. Результат начебто є, хоча спочатку трохи сумнівався. Думаю, для тих, у кого реально проблема з ростом, це може бути хорошим варіантом. Головне, напевно, переконатися, що засіб безпечний і користуватися за інструкцією. А борода, звісно, додає стилю!

Тему читают: гостей: 1