Вартість медичної страховки в СШ?

Wasina
W
Новичок
4
0
31/08/2024 в 21:04

Привіт усім! У мене є питання: скільки приблизно коштує медична страховка в США? Я чула, що там медична система досить складна і без страховки можна серйозно попасти на гроші. Можливо, хтось із вас вже стикався з цим питанням і може поділитися своїм досвідом або дати якісь рекомендації щодо вартості та особливостей вибору страховки?

Ноутбук: Dell G15 5530 с Windows
Yaiti
Новичок
2
0
31/08/2024 в 21:10

Якщо ви розмірковуєте над вартістю медичної страховки для подорожі в США, слід зазначити, що ціна може суттєво коливатися залежно від багатьох факторів. Це можуть бути як ваш вік, тривалість подорожі, так і розмір покриття, який ви бажаєте отримати. Деякі страхові компанії пропонують базові плани, які можуть обійтися вам в межах 30-50 доларів на тиждень, проте якщо ви хочете більш розширене покриття, яке включає такі аспекти, як медичний транспорт або додаткові опції, вартість може сягати 100-150 доларів.
Ще раджу просто порівняти пропозиції різних компаній та вибрати ту, яка найбільше підходить вашим потребам.

Ноутбук: Lg 14 14T90R с Windows
Wasina
W
Новичок
4
0
31/08/2024 в 21:13

Бачу, придбати страховку досить складно( Чи можете ви порекомендувати якісь конкретні страхові компанії, які пропонують вигідні умови для туристів? А також, де я можу перевірити ціни та придбати страховку?

Ноутбук: Dell G15 5530 с Windows
Yaiti
Новичок
2
0
31/08/2024 в 21:28

Не можу я вам сказати точну вартість медичної страховки для подорожі в США, то вам краще зайти на сервіс онлайн страхування Green Travel https://greentravel.ua/ua/meditsinskaya-...vka-v-usa/ та подивись які там є варіанти. Під час подорожі може трапитися все що завгодно і краще мати при собі страховий поліс. Раджу спочатку дізнатися ціну страховки та на цьому сервісі є така опція. Ви зможете ввести свої персональні дані, такі як вік, тривалість подорожі, мету поїздки, і отримати індивідуальну пропозицію. Є там стандартна ціна, а ще в наявності і еліт з додатковим покриттям. Всі види страховок можна оформити онлайн та отримати поліс в електронному вигляді.
[Изображение: OG8LDoM.png]

Ноутбук: Lg 14 14T90R с Windows
Тему читают: гостей: 2